18-holes Greenfee bij Golf du Chateau de la Bawette

Greenfee Golf du Chateau de la Bawette

Golfbaan de la Bawette is een golfbaan gelegen in het hart van België, in de stad Grez-Doiceau. De golfbaan is omgeven door prachtige bossen en biedt een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland. De golfbaan beschikt ook over een restaurant met een prachtig uitzicht op de golfbaan en het omliggende landschap.

Prijzen: 

18 holes greenfee doordeweeks: € 60,00 per persoon
9 holes greenfee doordeweeks: € 50,00 per persoon

18 holes greenfee weekend: € 80,00 per persoon
9 holes greenfee weekend: € 65,00 per persoon

Huur buggy: € €35,00 per persoon

Maximaal aantal personen per flight: 4

De prijzen van deze greenfees zijn geldig tot en met 14 november 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Wifi
  • Receptie
  • Oplaadpunt
  • Golfbaan
  • Huisdieren niet toegestaan

Onze partner

Golfbaan gelegen in het hart van België

Golfbaan de Bawette is een prachtige golfbaan gelegen in het hart van België, in de stad Grez-Doiceau. De golfbaan is ontworpen door de beroemde golfarchitect Robert Trent Jones Jr. en biedt golfers van alle niveaus een uitdagende en plezierige golfervaring. De Bawette heeft 18 holes en is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende golfers. De parcours wordt gekenmerkt door glooiende fairways, strategisch geplaatste bunkers en waterpartijen die het spel extra uitdagend maken. De golfbaan is omgeven door prachtige bossen en biedt een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland.

De driving range en het restaurant

Naast de 18 holes heeft de Bawette ook een 9 holes compact course, een driving range en verschillende oefenfaciliteiten om golfers te helpen hun spel te verbeteren. De golfbaan is ook de thuisbasis van een pro shop waar golfers een breed scala aan golfuitrusting en -accessoires kunnen vinden.


Golfbaan de Bawette staat bekend om zijn uitstekende service en gastvrijheid. Het professionele en vriendelijke personeel staat altijd klaar om golfers te helpen en te adviseren. De golfbaan heeft ook een restaurant met een prachtig uitzicht op de golfbaan en het omliggende landschap. Het restaurant biedt heerlijke gerechten en drankjes, perfect voor golfers die willen ontspannen en genieten na een lange dag op de golfbaan.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.