18-holes greenfee bij Golfbaan de Vlietlanden

Heerlijk golfen op de Vlietlanden!

De Vlietlanden is een een fijne baan voor zowel beginnende (Bij ons mag jij ook spelen zonder GVB) als gevorderde golfers. De 18 holes par 60 baan heeft een parkachtig karakter en is gelegen naast een natuurgebied in het prachtige Noord Hollandse landschap. De baan is goed bereikbaar en beschikt over een gratis parkeerterrein. Golfbaan De Vlietlanden is een openbare golfbaan gelegen in het West-Friese landschap onder de rook van Medemblik, op nog geen 15 minuten rijden van de snelweg A7. De Vlietlanden is een schitterend ontworpen parkbaan met uitdagende holes met veel hoogteverschillen en waterpartijen.

Prijzen:
Zomerprijzen april t/m oktober 2024 18 holes:
Van Maandag t/m donderdag € 35,00 p.p.
Van Vrijdag t/m Zondag en feestdagen: € 40,00 p.p.

Winterprijzen november t/m maart 18 holes:Van Maandag t/m Zondag: € 29,00 p.p.

Onze partner

Over onze partner

G ezelligheid
O ntmoeting
L afgdrempelig
F amiliegevoel


Daar staat golf voor bij ons op de Vlietlanden. Al ruim 20 jaar runnen Rob en Jennifer van Vliet hun familiebedrijf met veel plezier en de gezellige sfeer is kenmerkend voor deze club. De Vlietlanden is hierdoor een fijne baan voor zowel beginnende (Bij ons mag jij ook spelen zonder GVB) als gevorderde golfers. De 18 holes par 60 baan heeft een parkachtig karakter en is gelegen naast een natuurgebied in het prachtige Noord Hollandse landschap. De baan is goed bereikbaar en beschikt over een gratis parkeerterrein.

Golven bij de Vlietlanden

Golfbaan De Vlietlanden is een openbare golfbaan gelegen in het West-Friese landschap onder de rook van Medemblik, op nog geen 15 minuten rijden van de snelweg A7. De Vlietlanden is een schitterend ontworpen parkbaan met uitdagende holes met veel hoogteverschillen en waterpartijen.

Faciliteiten

Op de baan vindt je diverse gratis oefenfaciliteiten zoals driving range, putting/chipping green, oefen hole en oefen bunkers. In het restaurant/brasserie wordt u bediend door de mensen van bunker’95 en in het clubhuis bevindt zich de golfshop. 

De omgeving

De golfbaan ligt in een landelijk gebied met veel wandel- en fiets mogelijkheden en is hierdoor een perfecte rustplaats voor wandelaars en fietsers. Golfbaan De Vlietlanden staat bekend als de gezelligste golfbaan van Noord Holland met een actief en bruisend verenigingsleven.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.