18-holes Greenfee bij Golfbaan Gut Ottenhausen in Duitsland

18-holes Greenfee bij Gut Ottenhausen

Sla uw slag op de 18-holes Golfbaan Gut Ottenhausen in Lage in Duitsland! Naast de 18-holes golfbaan zijn er ook veel oefenfaciliteiten, waarvan 6 overdekt. Bovendien wachten de putting green en een oefengreen op u om ze te gebruiken. Vanuit Enschede is het 2 uur rijden naar de Golfbaan.

Na uw golfronde kunt u in het clubhuis of op het terras plaatsnemen voor een verfrissend drankje of een lekkere lunch.

Prijs:18-holes greenfee voor 2 personen inclusief buggy: € 57,50 p.p.
18-holes greenfee voor 1 persoon inclusief buggy: €70,00 p.p.

Losse greenfee: €55,00 p.p.

Onze partner

18-holes Golfbaan Gut Ottenhausen

Sla uw slag op de 18-holes Golfbaan Gut Ottenhausen in Lage in Duitsland! Naast de 18-holes golfbaan zijn er ook veel oefenfaciliteiten, waarvan 6 overdekt. Vanuit Enschede is het 2 uur rijden naar de Golfbaan.

Dineren in het clubhuis

Na uw golfronde kunt u in het clubhuis of op het terras plaatsnemen voor een verfrissend drankje of een lekkere lunch.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.