18-holes greenfee bij Golfbaan Lietzenhof

Golfen bij Golfbaan Lietzenhof

Golfbaan Lietzenhof is een golfbaan die zich bevindt te midden van een prachtige natuur. Tijdens uw 18-holes golfronde komt u meerdere obstakels tegen, zoals strategische bunkers en enkele waterhindernissen. De combinatie van de lengte van de baan, de uitdagende hoogteverschillen en de eis tot nauwkeurig spelen maken deze baan bijzonder aantrekkelijk. Of u nu een beginner bent of een ervaren golfer, ieder kan hier genieten van de sportieve uitdaging in de prachtige natuur.

Prijzen:

18 holes greenfee
€ 70 p.p. op maandag t/m vrijdag
€ 80 p.p. op weekend/feestdagen

9 holes greenfee€ 40 p.p. op maandag t/m vrijdag
€ 45 p.p. op weekend/feestdagen

De prijs van deze greenfees zijn geldig tot en met 31 december 2024.

Onze partner

Algemeen

Te midden van het prachtige Eiffellandschap combineert u spel, plezier en ontspanning. De golfbaan biedt u diverse opties voor het organiseren van een onvergetelijke golfvakantie. De 18-holes golfbaan biedt innerlijke rust waar u kunt genieten van het unieke natuurlandschap. Bent u alleen, met vrienden of collega's dan zit u hier goed. Voor de golfbeginners biedt de golfbaan u een scala aan startvoorwaarden.

18-holes golfbaan

Deze milieuvriendelijke par 71-baan ligt op ongeveeer 500 meter boven de zeespiegel. Spelers van alle niveaus vinden hier uitstekende speelomstandigheden te midden van de prachtige natuur van de Eifel. Brede faiways, goed onderhouden greens, strategische bunkers en enkele waterhindernissen maken het totaalbeeld van deze 18-holes baan compleet


Wat deze baan zo aantrekkelijk maakt is de combinatie van de lengte, de hoogteverschillen en de eis tot nauwkeurig spelen. Het verschil tussen het hoogste punt en laagste punt is maarliefs 97 meter!


Naast het beoefenen van de 18-holes is het ook mogelijk om 9-holes te lopen. De 9-holes zijn gelegen op een schiereiland midden in een vijver. Met talrijke bomen en struiken biedt deze baan waardevolle rust. Van wat oorspronkelijk monoculturele landbouw was,hebben we een cultuurlandschap gecreëerd met een soortenrijkeflora en fauna.

Faciliteiten


  • Driving Range

  • Putting green

  • Pitching green

  • Chipping green

  • Oefenclubs

  • Mogelijkheid tot het huren van clubs

  • (Elektrische) Trolleys en handicarts zijn te huur

Ligging

Deze golfbaan is gelegen in Burbach, vlakbij het drielandenpunt met Duitsland, België en Luxemburg.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.