18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald in Duitsland

18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald

Een 18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald is een geweldige manier om te genieten van een dag golfen op een mooie baan in Duitsland. De greenfee biedt toegang tot alle 18 holes van de baan en omvat ook het gebruik van de oefenfaciliteiten zoals de driving range en putting green. Bovendien beschikt deze golfclub over een clubhuis waar u na het golfen kunt genieten van een hapje en een drankje.

Prijzen:

18 holes greenfee doordeweeks: € 65,00 per persoon
9 holes greenfee doordeweeks: €40,00 per persoon

18 holes greenfee weekend: € 80,00 per persoon
9 holes greenfee weekend: € 50,00 per persoon

Huur buggy 18 holes: € 35,00 per persoon
Huur buggy 9 holes: € 20,00 per persoon

Maximaal aantal personen per flight: 4

De bovenstaande prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Wifi
  • Receptie
  • Oplaadpunt
  • Golfbaan
  • Huisdieren niet toegestaan

Onze partner

Golfclub Hunxerwald

Golfclub Hunxerwald is een golfbaan gelegen in de buurt van Hunxe, Duitsland. De baan is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Christoph Städler en biedt golfers van alle niveaus een uitdagende en plezierige speelervaring. De baan heeft 18 holes, elk met een uniek ontwerp en uitdagende kenmerken. Het landschap rondom de baan is ook erg mooi, met groene bossen en glooiende heuvels die een prachtig uitzicht bieden tijdens het spelen. Deze bomenrijke en lichtglooiende baan ligt in een mooie rustige setting aan de rand van het Hünxerwald op 3 kwartier rijden van de Nederlandse grens. 


 

Golfen bij Hunxerwald

De licht glooiende baan Hünxerwald is prachtig ingebed in haar natuurlijke, bosrijke omgeving. Hier golft u nog in alle rust. Hünxerwald is een tamelijk afwisselende baan waarbij de tweede 9 holes zich heel anders presenteren: veel variatie in afstanden naar de green. Een oud bomenbestand, sloten, vijvertjes en hoge rough geven je op alle 18 holes voldoende uitdaging. Ervaar het gevoel van kippenvel als je baan 13 in de avondzon speelt. Wees enthousiast over het naderingsschot naar de eilandgreen op hole 15. Riskeer het schot met de driver op de goed beschermde green op hole 3 of speel conservatief over de dogleg naar een par op hole 1. De mooie baan van golfclub Hunxerwald wordt het hele jaar door zeer goed onderhouden. Een gunstig pluspuntje is dat de loopafstand tussen de holes niet groot is. Daarnaast liggen de bunkers, fairways, greens en t-boxen er heel goed bij.

Faciliteiten en overige informatie

Golfclub Hünxerwald beschikt over: een drivingrange, chipping area, putting green, golfschool, buggy verhuur, trolley verhuur, bar, restaurant en kluisjes.


Ze laten 4 personen toe in een flight, de handicap moet 54,0 of lager zijn.


Dinsdag en woensdag zijn vrouwen- en mannendagen voor clubleden, dus vanaf 13:00 uur is de baan gesloten voor bezoekers. 


 

Restaurant

Of je nu een goudbruin gebakken schnitzel, een pasta met verse garnalen of een appelpannenkoek bestelt, elk gerecht wordt met liefde en passie bereid. Van snacks tot stevige diners, hun gastronomie bestrijkt het volledige spectrum aan culinaire hoogstandjes. Regionaliteit ligt ze nauw aan het hart. Met veel aandacht voor detail nodigen zowel het clubhuis als het prachtige terras uit tot verpozen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.