Greenfee bij Golfclub Nuclea in Belgie

Greenfee bij golfclub Nuclea in België

Golfclub Nuclea ligt in hartje Kempen, de ideale regio voor een fijn weekendje weg en golfen in de natuur. Te midden van de sparrenbossen vindt u de mooie 9 holes baan met veel diversiteit en diverse waterpartijen. Het is er rustig en prachtig golfen. Ideaal voor starters, maar ook voor spelers die de nauwkeurigheid in hun spel willen oefenen en verbeteren.

Prijzen:

18 holes greenfee:
Doordeweeks: € 30,00
Weekend: € 35,00
Jeugd: € 10,00

Een 9-holes greenfee wordt niet aangeboden.

De prijs van deze 18 holes greenfee bij Golfclub Nuclea is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Golfbaan

Onze partner

Golfen op de 9 holes golfbaan Nuclea

In Mol, hartje Kempen, ligt de mooie 9 holes baan van Golf Club Nuclea. Golfclub Nuclea bestaat sinds 1985 en is een 9 holes baan par 66 van 4111 m. De kwaliteit van de greens en fairways wordt door veel bezoekers geapprecieerd doordat GCN alle verzorgingswerken heeft uitbesteed aan een professionele greenkeeper. Golfbaanarchitect Bruno Steensels legde er te midden van de sparrenbossen een mooie 9 holes baan aan met veel diversiteit en diverse waterpartijen.


Verscholen tussen de sparrenbomen in de buurt van het Nucleair Instituut biedt het parcours verrassende en prettige holes voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Verschillende waterpartijen, de diversiteit op de baan en de omgeving maken het er tot een ideale plek om te golfen en te genieten. Vooral hole 7, een PAR 3 rechtdoor over het water vormt dé uitdaging van je ronde! De vlakke baan ligt op de grens van bos en weiland in een rustige omgeving. De ‘greens’ zijn doorgaans klein en strategisch. Ze worden verdedigd door bunkers met het beroemde ‘Molse wit zand’ dat veeleer door de glasindustrie dan door golfspelers geprezen wordt. Het is er rustig en prachtig golfen. Ideaal voor starters, maar ook voor spelers die de nauwkeurigheid in hun spel willen oefenen en verbeteren.

Praktische voorzieningen op de club:


  • Course 9 holes (PAR 33) vanaf Hcp 36

  • Driving range

  • Putting green

  • Huur trolley (tegen betaling)

  • Kleedruimtes

  • Bar met terras

Hapje of een drankje nuttigen in het restaurant

Welkom in het prachtige clubhuis, een ware oase van ontspanning en gezelligheid op de golfbaan. Sinds 2009 hebben ze met zorg en toewijding gewerkt aan het creëren van een gastvrije omgeving waar u kunt genieten van een verfrissend drankje of een heerlijk hapje.


Naast het bieden van een culinaire ervaring, is het clubhuis ook een ontmoetingsplaats waar vriendschappen worden gesmeed en verhalen worden gedeeld. Sluit aan bij andere golfers, deel uw ervaringen en geniet van de levendige gesprekken die hier plaatsvinden. Ontspan op het terras, geniet van de prachtige uitzichten en voel de stress van het dagelijks leven van u afglijden.

Golfclub Nuclea

Golfclub Nuclea ontstond in 1985 vanuit enkele hoogtechnologische bedrijven uit de regio. Anno 2022 wordt de club, die een familiale en toegankelijke sfeer uitademt, beheerd en uitgebaat door een groep enthousiaste vrijwilligers. Golfclub Nuclea biedt samen met de twee andere clubs een uniek en divers aanbod in de gemeente Mol. Ideaal geschikt voor een weekendje golf.


Het gezellige clubhuis is vrij toegankelijk en het gaat er steeds zeer vriendschappelijk aan toe. Kris Van Opstal verwelkomt u graag voor een heerlijk pintje, een toffe babbel en de vertrouwde caféspelen. Napraten over de epische rallies en punten van de net beëindigde match, discussiëren over ‘was het nu wel of niet op de lijn’, nagenieten van de geleverde inspanningen… het is zoveel fijner met een frisse pint, een sprankelende cava of een dorstlessende cola erbij, en dan liefst op het terras met zicht op onze mooie club! Verder beschikt de club over een driving range en putting green.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.