18-holes Greenfee bij Golfclub Schloss Haag

18-holes Golfen bij Golfclub Schloss Haag

De golfbaan in Geldern, gelegen op slechts een uur en een kwartier rijden vanaf Arnhem Duitsland in, biedt de spelers een uitdagend en opwindend spel en is omringd door het prachtige landschap dat zich uitstrekt over de omgeving. Na een rondje golfen kunnen de gasten elkaar ontmoeten in het clubhuis of op de binnenplaats van het kasteel om te ontspannen en de gemiste kansen op de baan te analyseren.

Prijs 18-holes Greenfee:€ 60,00 p.p. doordeweeks
€ 70,00 p.p. weekend/feestdagen

Op zon- en feestdagen kan er niet gespeeld worden tussen 10:00 - 15:00 uur.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

Golfclub Schloss Haag

De clubfaciliteit die in 1995 werd opgericht, bevindt zich te midden van het prachtige weidelandschap van de Nederrijn, dat wordt gekenmerkt door heggen en bosgebieden met oude bomen. De uitdagende 18-holes golfbaan strekt zich uit rondom het historische Gravenkasteel Haag, dat zich net buiten het kleine stadje Geldern bevindt.


De golfbaan biedt de spelers een uitdagend en opwindend spel en is omringd door het prachtige landschap dat zich uitstrekt over de omgeving. Na een rondje golfen kunnen de leden en gasten elkaar ontmoeten in het clubhuis of op de binnenplaats van het kasteel om te ontspannen en de gemiste kansen op de baan te analyseren.

Het Clubhuis

Het clubhuis van de faciliteit biedt de perfecte setting om te ontspannen na een enerverende dag op de golfbaan. De keuken en kelder van het huis bieden een scala aan culinaire hoogstandjes om van te genieten, waardoor de ervaring van de gasten wordt verbeterd.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.