18-holes greenfee bij Golfclub Schloss Vornholz

18-holes greenfee bij Golfclub Schloss Vornholz

Deze golfbaan is gelegen in het parklandschap van Münsterland. Sommige holes bieden uitzicht op het gelijknamige waterburcht Vornholz. Kenmerkend voor deze baan zijn de oude bomen en de natuurlijke waterhindernissen, die een exact spel vereisen. De overwegend natuurlijke waterhindernissen, beekjes en vijvers, evenals de in 2019 opnieuw ontworpen eilandgreen, vormen verdere uitdagingen voor alle spelniveaus. Meer dan 60 bunkers en de deels zeer grote golvende greens zijn ook kenmerkend.

Prijzen:

Greenfee (1 April – 31 Oktober)

1-8 Personen:
Weekdagen: € 70,00 p.p.
Weekend en feestdagen: € 90,00 p.p.

9-20 personen: 15% korting
vanaf 21 personen: 35% korting

Greenfee (1 november – 30 maart) *

*Wintertees, wintergreens, beperkt spel op 11 holes mogelijk
Greenfee € 35,00 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Golfbaan

Onze partner

Golfclub Schloss Vornholz

In het hart van het Münsterland, tussen Warendorf en Oelde, ligt Ostenfelde, de “parel van het Münsterland”. Genesteld in het parklandschap van het Münsterland, te midden van uitgestrekte weilanden en bossen, vindt u de 18-holes golfbaan van de golfclub Schloss Vornholz, die als een van de interessantste en mooiste van het Münsterland wordt beschouwd. In de directe omgeving van de waterburcht Vornholz biedt de golfbaan alles wat de harten van golfers die van het Münsterlandse landschap houden sneller doet kloppen. Oude bomen, heggen, beekjes, vijvers en een prachtig uitzicht over het Münsterland tot aan het Teutoburgerwoud.

Fairways

De 18 fairways zijn prachtig ingebed in het parklandschap van het Münsterland en sommige bieden uitzicht op de gelijknamige waterburcht Vornholz of de uitlopers van het Teutoburgerwoud. Kenmerkend voor deze baan zijn de oude bomen en de overwegend natuurlijke waterhindernissen, die nauwkeurig spel vereisen. Kom langs en krijg een persoonlijke indruk. 


De in 2019 opnieuw ontworpen eilandgreen vormen verdere uitdagingen voor elk vaardigheidsniveau. Ook meer dan 60 bunkers en de deels zeer grote golvende greens zijn kenmerkend. Ook zijn er indrukwekkende kunstwerken van de bekende beeldhouwer en Vornholz-golfer Wolfang Lamché overal op de golfbaan te ontdekken. Naast de roestvrijstalen “luchtvleugels” zijn er diverse dierenbronzen, zoals een kudde paarden, een kat-en-muis-ensemble op een van de vele bruggen, twee bevers op de beek of een kraai met een golfbal in zijn snavel.

De 18 holes

De 9-holes golfbaan, opgericht in 1987, werd officieel geopend in 1990 voordat de uitbreiding naar 18 holes in 2000 werd ingehuldigd. 20 jaar later is de baan aangepast aan de moderne eisen en heeft de volgende innovaties: de volgorde van de fairways is veranderd en sommige lengtes zijn aangepast door het veranderen of toevoegen van tees en onze “Vornholzer Insel” (baan 3) presenteert zich met een interessante nieuwe bezienswaardigheid. Bent u nieuwsgierig naar golf? Ze laten u graag zien wat deze sport zo fascinerend maakt. Laat u inspireren – ongeacht uw leeftijd. Voor wie op zoek is naar een training is er een ruime driving range met ervaren golfinstructeurs beschikbaar.


Om ons aan te passen aan de servicestructuur van leden van golfclubs, hebben ze vijf kortingen: geel: 6.006 m Par 72 Heren, blauw: 5.419 m Par 72 Heren/Par 73 Dames, rood: 5.099 m Par 70 Heren/Par 72 Dames, oranje: 4.758 m Par 70 Dames en groen: Lanes 1-9 DGV-gecertificeerde “kinder” tees.


Op 72 hectare, d.w.z. 720.000 vierkante meter, liggen 18 gevarieerde holes in het parklandschap van het Münsterland.

Restaurant en pro shop

Het herbergierspaar Thomas en Annett Jogwick runnen sinds juli 2019 het restaurant van de golfclub Schloss Vornholz. Niet alleen golfers, maar ook fietsers, wandelaars en automobilisten zijn welkom in het clubrestaurant of op het ruime zonneterras. Vanaf het clubterras heeft u een prachtig uitzicht op onze eerste twee golfholes. Kom gerust eerst langs, de clubcatering kijkt uit naar uw komst! 


U kunt uw golfuitrusting kopen in de pro shop van Stephen Liddell. Het proshopteam staat klaar om u te voorzien van advies en assistentie.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.