18-holes greenfee bij Golfclub Wasserburg Anholt

18-holes greenfee bij Golfclub Wasserburg Anholt

Kenmerkend is de gevarieerde vierkante architectuur. De spelers worden fysiek uitgedaagd door tal van uitdagende obstakels, die worden gevormd door de rivieren, vijvers, bomen en bunkers. Lang en nauwkeurig spel is vereist. De 18 fairways hebben een lengte van 5314 m voor dames en 6041 m voor heren en voldoen aan de hoogste sportieve eisen.

Prijzen:
18 holes greenfee: € 55,00 per persoon maandag t/m vrijdag
18 holes greenfee: € 75,00 per persoon zaterdag en zondag
Huur buggy 18 holes: € 35,00
Huur trolly 18 holes: € 8,00

De greenfee is alleen te boeken in combinatie met een overnachting in de buurt, vraag naar de mogelijkheden.

8.0/10 2 reviews

Reviews van gasten

Andrea Cecchi

Met partner

8

De golfbaan zag goed uit, goed verzorg ,ook de club huis was erg mooi. We hebben ook genoten van de kasteel en tuinen aan de overkant

Joost van Maanen

Met partner

8

Alles prima geregeld terugkoppeling van golfclub naar mij laat te wensen over ( niet dus) maar daar kan recreatief niks aan doen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Restaurant
  • Golfbaan

Onze partner

Wasserburg Anholt 18-holes

De Wasserburg Anholt golfbaan bestaat uit een 18-holes en 6-holes. De 18-holes is bijzonder door zijn Wilde kruidenweiden, prachtige vijverlandschappen, twee rivieren, het uitzicht op de waterburcht en de gevarieerde dierenwereld. De 6-holes is een korte baan langs de Issel en met uitzicht op het kasteel is de ideale oefenfaciliteit zowel voor beginners als voor ervaren golferes.

Overige golf faciliteiten

Daarnaast beschikt de golfbaan ook over een Driving Range en verschillende oefenfaciliteiten en trainingsmogelijkheden.

Restaurant en Bistro

In het Restaurant kunt u zich na een rondje golf laten verwennen met heerlijke seizoens- en streekgerechten en drankjes in een prachtige ambiance.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.