Greenfee bij Golfpark De Turfvaert

18-holes greenfee bij Golfpark de Turfvaert

De golfbaan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een 'nieuwe klassieker' en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.

Golfpark De Turfvaert ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen en is gelegen op Landgoed De Turfvaert. Zowel het Landgoed als het Golfpark dragen de naam van de oude vaarweg uit 1619. Destijds een belangrijke ader voor transport van turf die vandaag de dag nog altijd langs het park meandert. In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 zijn behalve de brasserie ook de receptie, kleedruimtes en de comfortabele lounge te vinden.
Prijzen:18-holes Greenfee op weekdagen € 66,00 p.p.
18-holes Greenfee op weekend- en feestdagen € 71,00 p.p.

9-holes Greenfee op weekdagen € 45,00 p.p.
9-holes Greenfee op weekend- en feestdagen € 49,50 p.p.
De prijs van deze greenfee is geldig tot 31 december 2024.

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Patrick Hens

Met partner

8

Uitdagende en mooie inland linksbaan. Prima ontvangst en uitstekende catering service

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Restaurant
  • Golfbaan

Onze partner

18-holes golfbaan De Turfvaert

De Turfvaert is een 18-holes golfbaan. De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. Golfpark De Turfvaert ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen en is gelegen op Landgoed De Turfvaert. Zowel het Landgoed als het Golfpark dragen de naam van de oude vaarweg uit 1619. Destijds een belangrijke ader voor transport van turf die vandaag de dag nog altijd langs het park meandert. In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 zijn behalve de brasserie ook de receptie, kleedruimtes en de comfortabele lounge te vinden.

Uitgebreide oefenfaciliteiten

Naast de 18-holes golfbaan beschikt De Turfvaert over uitgebreide oefenfaciliteiten:  • Drivingrange: lengte ca. 225 meter, een breedte van 80 meter, 20 afslagplaatsen waarvan 13 overdekt

  • Oefengreens: ruime chip-, pitch- en puttmogelijkheden.

  • Twee oefenbunkers, greenside bunkers met in het midden een oefengreen

  • Eén fairway bunker op de driving range

  • Zes oefenholes: lengte van de holes ca. 40 tot 80 meter

Brasserie de Turfvaert

In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 bevindt zich Brasserie De Turfvaert. Brasserie De Turfvaert ligt naast enkele monumentale eiken met een prachtig uitzicht op de golfbaan met zijn grote waterpartijen. De Brasserie heeft een volledige lunch, borrel en dinerkaart.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.