18-holes Greenfee bij Golfpark Exloo in Drenthe

Golfpark gelegen in een natuurgebied in Drenthe

Dit Golfpark is gelegen in een natuurgebied in Drenthe en biedt een 18-holes baan, verdeeld in twee lussen: de Zuid-lus met A-status en de Noord-lus met C-status. De baan is gevarieerd en technisch uitdagend voor golfers van alle niveaus. Naast het golfen kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in het restaurant van het clubhuis. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de baan en is de perfecte plek om voor of na uw golfronde te ontspannen. Kies bijvoorbeeld voor een lekker kopje koffie met gebak of een vers getapt biertje met borrelgarnituur.

Prijzen (wintertarief) november tot maart:

18 holes greenfee: € 40,00 per persoon
9 holes greenfee Zuid: € 30,00 per persoon
9 holes greenfee Noord: € 20,00 per persoon (golfen zonder GVB)

Prijzen (zomertarief) maart tot november:

18 holes greenfee€ 50,00 p.p.
9-holes greenfee Zuid: € 35,00 p.p.
9-holes greenfee Noord: € 25,00 p.p. (golfen zonder GVB) 

Huur buggy: € 25,00 per persoon

Maximaal aantal personen per flight: 4

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Wifi
  • Receptie
  • Golfbaan
  • Huisdieren niet toegestaan

Onze partner

Golfpark Exloo, waar golf en gezelligheid samenkomen!

Golfpark Exloo is een 18-holes golfbaan gelegen op De Hondsrug, een spectaculair natuurgebied dat de status heeft van Unesco Global Geopark. Het landschap is uniek en werd gevormd tijdens de ijstijd, met hunebedden, grafheuvels, dalen en beken die het gebied sieren. De golfbaan zelf is gevarieerd en biedt technische uitdagingen voor spelers van alle niveaus, terwijl het parkachtige ontwerp prachtige uitzichten biedt. Naast de baan zijn er uitstekende oefenfaciliteiten, een gezellig restaurant met een prachtig terras, een kleine golfshop en een golfschool. Voor wie geen eigen uitrusting heeft, kunnen er ook buggy's, trolleys en golfsets gehuurd worden. Kortom, Golfpark Exloo biedt een geweldige golfervaring in een adembenemend mooie omgeving.

Maak kennis met golf! 2-uur durende golfclinic

Golft u nog niet en wilt u kennismaken met de golfsport? Kies dan voor de twee uur durende golfclinic van Golfpark Exloo. Onder leiding van een ervaren PGA golfprofessional maakt u kennis met de golfsport en de golfbaan. De golfprofessional geeft uitleg van het golfspel en doet slagen voor. U gaat vervolgens uw swing oefenen op de driving range en leert putten en chippen op de putting green. Tenslotte brengt u het geleerde in de praktijk en speelt u enkele holes op de golfbaan.

Geniet in het gezellige restaurant of op het terras

Bent u op zoek naar een gezellige plek om uw golfdag te beginnen of af te sluiten? Kom dan naar het restaurant en geniet van een heerlijk kopje koffie met gebak of een versgetapt biertje met een smakelijke borrelplank. Het ruime terras biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan, maar ook binnen in het restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch, drankje of andere versnapering.


Het restaurant is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.30 uur en vanaf 1 mei op de woensdagen in de even weken en op iedere donderdag en vrijdag zelfs tot 20.00 uur geopend.

Wat maakt Golfpark Exloo uniek?

Golfpark Exloo is een uniek golfparadijs in het hart van Drenthe. Wat deze baan onderscheidt van andere golfbanen is dat de 9 holes Noord-lus toegankelijk is voor iedereen, zonder de verplichting van een GVB/HCP 54. De 9 holes Zuid-lus heeft zelfs een A-status. De gastvrije en gezellige sfeer zorgt ervoor dat elke golfer zich hier thuis voelt. De professionele horeca en golfschool maken uw ervaring bij Golfpark Exloo compleet. En dit alles tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor het lidmaatschap of de greenfee.


Kortom, Golfpark Exloo biedt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een unieke golfervaring in een gemoedelijke en gezellige sfeer.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.