18-holes Greenfee bij Kusten-Golfclub Hohe Klint Cuxhaven

Een 18-holes Greenfee bij Kusten-Golfclub Hohe Klint Cuxhaven

Met zijn idyllische ligging aan de kust biedt deze golfclub een adembenemend uitzicht op de Noordzee en de omliggende natuurlijke schoonheid. Golfers kunnen genieten van een uitdagende 18-holes golfbaan, ontworpen om zowel ervaren spelers als beginners tevreden te stellen. De baan is strategisch ontworpen met verschillende obstakels en hindernissen, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen testen en verbeteren.

Prijzen 18-holes:€ 80,00 p.p. op maandagen t/m vrijdagen
€ 90,00 p.p. op zaterdagen, zondagen en feestdagen
Prijzen 9-holes:€ 45,00 p.p. op maandagen t/m vrijdagen
€ 50,00 p.p. op zaterdagen, zondagen en feestdagen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Wifi
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

Golfclub gelegen aan de kust van Cuxhaven, Duitsland

usten-Golfclub Hohe Klint Cuxhaven is een golfclub gelegen aan de prachtige kust van Cuxhaven, Duitsland. De club staat bekend om zijn adembenemende uitzichten op de Noordzee en biedt golfers een unieke en uitdagende speelervaring. De golfbaan van strekt zich uit over een schilderachtig terrein, bestaande uit duinen, glooiende heuvels en weelderig groen. Golfers kunnen genieten van de frisse zeelucht terwijl ze hun vaardigheden op de baan testen.


De club beschikt over een 18-holes golfbaan die is ontworpen om spelers van alle niveaus uit te dagen. De variërende terreinfuncties vereisen nauwkeurigheid en strategie, waardoor golfers hun techniek kunnen verfijnen terwijl ze genieten van de prachtige omgeving.

De uitgebreide faciliteiten

Naast de golfbaan bieden ze ook uitgebreide faciliteiten voor leden en bezoekers. Er is een clubhuis waar golfers kunnen ontspannen en genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Bovendien is er een professioneel golfcentrum waar golfers lessen kunnen volgen en hun spel kunnen verbeteren. De locatie van de club aan de kust van Cuxhaven biedt ook mogelijkheden voor andere recreatieve activiteiten. Golfers kunnen na het spelen van een rondje golf ontspannen op de prachtige stranden of de nabijgelegen bezienswaardigheden van Cuxhaven verkennen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.