18 Holes Greenfee bij Steenhoven Country Club in Belgie

Steenhoven Country Club

  The taste of nature!

  Werkelijk alle liefhebbers van golf kunnen terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Deze werd reeopgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18 holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.

  Na het spel kunt u genieten in het volledig vernieuwde clubhuis, terras en restaurant. U wordt daar door de staff ontvangen in een gezellige sfeer.

  Naast de vaste menukaart bereidt de Chef steeds heerlijke dag suggesties.

  Faciliteiten

  • 18 holes (GVB verplicht)
  • Driving range
  • Oefengreens, bunkers & -holes
  • Buggy's

Prijs voor een 18 holes greenfee is € 65,00.

Deze prijs van deze Greenfee bij Steenhoven Country Club is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Golfbaan

Onze partner

Steenhoven Country Club

Werkelijk alle liefhebbers van golf kunnen terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Deze werd reeds opgericht in 1987 en vormt een werkelijk prachtig onderhouden 18 holes golfbaan midden in het Kempische pittoreske Postel. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler.

Faciliteiten


 • 18 holes Golfbaan (GVB verplicht)

 • Driving range

 • Oefengreens, bunkers & -holes

 • Handicarts/Buggy's

Restaurant

Na het spel kunt u genieten in het volledig vernieuwde clubhuis, terras en restaurant. U wordt daar door de staff ontvangen in een familiaire gezellige sfeer.


Naast de vaste menukaart bereidt de chef steeds heerlijke dag suggesties.

Ligging van de golfbaan

De golfbaan ligt vanuit Brabant zo'n 10 minuten rijden over de grens in Belgie.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.