2-daags Golfarrangement net over de grens in Belgie - Golfen op 2 golfbanen

Dit 2-daags Golfarrangement net over de grens in België is inclusief:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid en rijkelijk ontbijtbuffet
  • 1x Een gastronomisch 4-gangendiner in restaurant Moonstone
  • 1x Een 18-holes greenfee bij Maastricht International Golf
  • 1x een 18-holes greenfee bij Golfclub Spiegelven
  • Vrij gebruik van prachtig overdekt zwembad, sauna en snooker

  Prijs: vanaf € 298,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

  Toeslagen:
  City tax: € 6,00 per persoon, per nacht
  1-persoonskamer: € 50,00 per kamer per nacht

  Wilt u golfen op zaterdag, zondag of Belgische feestdag? Dan geldt er een toeslag van € 10 per greenfee.

  Dineert u liever in het met 1 Michelinster bekroonde restaurant De Kristalijn?
  Voor een toeslag vanaf € 83,00 per persoon kunt u van een 6-gangen diner genieten.

  De prijs van dit 2-daags Golfarrangement net over de grens in Belgie is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Golfarrangement net over de grens in België

  Dit 2-daags Culinair Golfarrangement brengt u naar België, net over de grens. Een combinatie van culinaire verwennerij en golfen op twee prachtige golfbanen. Het comfortabele hotel is gelegen aan de 18-holes golfbaan Spiegelven en biedt moderne faciliteiten voor een aangenaam verblijf. 's Avonds kunt u genieten van een gastronomisch 4-gangen diner in het restaurant dat erkend is door Michelin met een Bib Gourmand. De volgende dag kunt u nog eens heerlijk golfen op de International Golf Maastricht voordat u weer huiswaarts keert.

Gastronomie

  Het sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen (België), grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Het hotel is gelegen op een prachtige locatie en is voorzien van alle hedendaags comfort. Hier kunt u zich echt thuisvoelen. Lezen bij de open haard, ontspannen in één van de 70 hotelkamers, een drankje in de bar... Er zijn tal van mogelijkheden om te relaxen in dit Limburgs hotel. Na een heerlijke nachtrust kunt u eveneens genieten van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet.

  Het hotel beschikt over 2 fraaie restaurants die beide bejuweld worden voor de kwaliteit van de gastronomie. In restaurant Moonstone (13,5/20 GaultMillau) gaat de keukenbrigade tot het uiterste om seizoensgebonden producten en eigentijdse creaties uit de verfijnde Belgische en Franse keuken op tafel te brengen.

  Het is ook mogelijk om te dineren in restaurant De Kristalijn (1 Michelin Ster en 17/20 GaultMillau). Hier kan u in elk seizoen in een andere setting komen proeven van een klassiek menu met moderne toetsen.

  Vraag naar de mogelijkheden en geniet van de culinaire hoogstandjes op deze prachtige locatie!

  Het hotel ligt op een half uurtje rijden van Maastricht en 20 minuten van Geleen.

Golfen bij Golfclub Spiegelven en International Golf Maastricht

Golfclub Spiegelven: Een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens. De betere speler of de "pro" daarentegen krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren : hier een draw, daar een fade, een gedurfde drive om een hoek af te snijden... Een ware uitdaging! Deze golfbaan ligt naast het hotel.

International Golf Maastricht: Golfen op de 18-holes golfbaan van Golfbaan International Maastricht is een ware belevenis. Gelegen in de heuvelachtige omgeving van Maastricht biedt deze golfbaan uitdagende holes voor golfers van alle niveaus. De golfbaan is ontworpen om de schoonheid van het omringende landschap te benadrukken, waardoor golfers kunnen genieten van een prachtig uitzicht terwijl ze hun vaardigheden testen. Deze golfbaan ligt op 25 minuten rijden van het hotel.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Sauna
 • Golfbaan
 • Huisdieren niet toegestaan

Onze partner

Het hotel

Het sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen (België), grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Het hotel is gelegen op een prachtige locatie en is voorzien van alle hedendaags comfort. Hier kunt u zich echt thuisvoelen. Lezen bij de open haard, ontspannen in één van de 70 hotelkamers, een drankje in de bar... Er zijn tal van mogelijkheden om te relaxen in dit Limburgs hotel. Na een heerlijke nachtrust kunt u eveneens genieten van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet.

Gastronomie

Het hotel beschikt over twee fraaie restaurants die beide bejuweld worden voor de kwaliteit van de gastronomie. • In restaurant Moonstone (13,5/20 GaultMillau) gaat de keukenbrigade tot het uiterste om seizoensgebonden producten en eigentijdse creaties uit de verfijnde Belgische en Franse keuken op tafel te brengen.

 • In restaurant De Kristalijn (1 Michelin Ster en 17/20 GaultMillau) kan u in elk seizoen in een andere setting komen proeven van een klassiek menu met moderne toetsen.


Vraag naar de mogelijkheden en geniet van de culinaire hoogstandjes op deze prachtige locatie.

Golfbaan Spiegelven

Het hotel is gelegen aan de prachtige golfbaan Spiegelven. Een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens. De betere speler of de "pro" daarentegen krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren: hier een draw, daar een fade, een gedurfde drive om een hoek af te snijden... Een ware uitdaging voor iedere golfer!

Omgeving

Als één van de belangrijkste toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen is dit gastvrije hotel een oord waar het goed vertoeven is. De omgeving nodigt uit tot tal van natuuruitstappen, fietstochten en momenten van pure rust te midden van de ongerepte natuur.


Het hotel ligt op nog geen 12 minuutjes van de Nederlandse grens ter hoogte van Maastricht.