3-daags Golfarrangement in Schmallenberg - 2 dagen golfen in de bergen

Dit 3-daagse golfarrangement in Schmallenberg is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x een heerlijk ontbijt
  • 2x Een 18 holes greenfee bij Golfclub Schmallenberg e.V.
  • Gratis WiFi

Prijs: vanaf € 318,50 p.p. op basis van 2 personen in een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 3-daagse Golfarrangement in Schmallenberg is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Golfarrangement in Schmallenberg - golfen in de bergen

Kom golfen tussen de heuvels van het Sauerland. Door de hoogteverschillen is het een unieke ervaring voor Nederlandse golfers. U verblijft in een prachtig historisch hotel in Schmallenberg en gaat golfen op de 27 holes golfbaan GC Schmallenberg.

Het hotel in Schmallenberg

De charmante oude binnenstad van Schmallenberg ligt op een bergrug en hier bevindt zich dit sfeervolle hotel tussen authentieke winkeltjes en huizen met historische gevels. Het hotel is sinds 1769 een herberg van naam en faam en deed ook lange tijd dienst als koninklijk Pruisisch postkoetshuis.

Politici uit de bekende textielindustrie van Schmallenberg nodigden vele beroemdheden uit in dit hotel. Kanseliers Adenauer en Kohl waren hier al te gast! In 2016 onderging het glorieuze hotel onder leiding van de familie Deimann, een smaakvolle restauratie van de bar en het restaurant, nu ingericht in een warme chaletstijl. Het hotel heeft rustige kamers. Het ligt op 15 minuten rijden van de glooiende 27-holes Schmallenberg GC.

Golfclub Schmallenberg e.V.

  Golfclub Schmallenberg is een 27 holes golfbaan met een 6 holes PAR 3 baan. Het is de grootste golfbaan van het Sauerland. Het gebied is razend populair voor vakantiegangers voor Nederlanders. De drie 9-holes banen West, Oost en Noord zijn allemaal verschillend en er zijn dus 3 verschillende luscombinaties mogelijk. De westelijke baan is vrij vlak. Op oost en noord loopt (of rijdt) u door de typische heuvels van het Sauerland. De zeer interessante holes hebben geweldige uitzichten op het landschap. Twee jaar geleden is de golfbaan verkozen tot de mooiste golfbaan (qua landschap) van Duitsland. De golfbaan heeft meer dan 30 buggy's, dus u hebt altijd de mogelijkheid om te rijden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Zwemmogelijkheden
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Receptie
 • Sauna

Onze partner

Algemeen

De charmante oude binnenstad van Schmallenberg ligt op een bergrug en hier bevindt zich Hotel Störmann tussen authentieke winkeltjes en huizen met historische gevels. Het hotel is sinds 1769 een herberg van naam en faam en deed ook lange tijd dienst als koninklijk Pruisisch postkoetshuis.


Politici uit de bekende textielindustrie van Schmallenberg nodigden vele beroemdheden uit in dit hotel. Kanseliers Adenauer en Kohl waren hier al te gast! In 2016 onderging het glorieuze hotel onder leiding van de familie Deimann een smaakvolle restauratie van de bar en het restaurant, nu ingericht in een warme chaletstijl. Het hotel heeft rustige kamers en ligt op 15 minuten rijden van Golfclub Schmallenberg.

Hotelkamers

Uw kamer is gezellig ingericht en voorzien van satelliet tv, telefoon, gratis wifi, minibar en badkamer met bad of douche, badjas en slippers en balkon.


Tegen een kleine meerprijs kunt u een superior kamer boeken. De niet-gerenoveerde superior kamers zijn zeer ruim (ca. 40 m²) en hebben een apart woongedeelte. De gerenoveerde superior kamers zijn iets kleiner (ca. 30 m²) en hebben geen apart woongedeelte.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een gezellig en goed restaurant, een bar, een lounge, een groot terras, een binnenzwembad en een sauna.

Omgeving

Schmallenberg ligt in het veelzijdige Sauerland. Ieder jaargetijde is er genoeg te beleven in het Sauerland. Sauerland kun je vinden tussen Düsseldorf en Kassel. Gekend als het land van de 100 bergen, wordt het landschap gevormd door maar liefst 2711 bergen. Het is de perfecte locatie om de natuur te verkennen. Ga wandelen of fietsen door de dichte bossen, prachtige bergen en dalen, en kijk uit op de uitgestrekte weiden.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.