3-daags Golfarrangement in Twente - Slapen aan de golfbaan

Dit 3-daags Golfarrangement in Twente is inclusief:

  • Welkomstdrankje bij het hotel op de dag van aankomst
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • Onbeperkt gebruik van onze eigen Par-3 golfbaan (behoudens georganiseerde wedstrijden van de club)
  • 1x Een 18 holes greenfee bij Golfbaan Het Rijk van Sybrook op een dag naar keuze (11 minuten rijden vanaf het hotel)
  • 2x Een 3-gangen diner in het hotel
  • Onbeperkt gebruik van een hotelfiets met 7 versnellingen (toeslag voor een e-bike bedraagt € 25,- per dag)
  • Ruime keuze aan fietsroutes, wandelroutes en autotochten
  • Vrij gebruik van het overdekte en verwarmde zwembad en de jeu de boules baan
  • In het hele hotel gratis draadloos internet
  • Gratis parkeren op het eigen parkeerterrein

  Prijzen:

  Krokus
  van 09-02-2024 tot 29-03-2024
  € 275,00 p.p. op basis van een Standaard 2-persoonskamer
  € 285,00 p.p. op basis van een Comfort kamer
  € 295,00 p.p. op basis van een Charme kamer
  € 305,00 p.p. op basis van een Comfort plus kamer

  Voorjaar
  Aankomst op zondag t/m woensdag van 02-04-2024 tot 14-06-2024
  € 296,00 p.p. op basis van een Standaard 2-persoonskamer
  € 306,00 p.p. op basis van een Comfort kamer
  € 316,00 p.p. op basis van een Charme kamer
  € 326,00 p.p. op basis van een Comfort plus kamer

  Aankomst op donderdag t/m zaterdag van 02-04-2024 tot 14-06-2024
  € 306,00 p.p. op basis van een Standaard 2-persoonskamer
  € 316,00 p.p. op basis van een Comfort kamer
  € 326,00 p.p. op basis van een Charme kamer
  € 336,00 p.p. op basis van een Comfort plus kamer

  Zomer 
  Aankomst op zaterdag en zondag van 14-06-2024 tot 20-09-2024
  € 306,00 p.p. op basis van een Standaard 2-persoonskamer
  € 326,00 p.p. op basis van een Comfort kamer
  € 346,00 p.p. op basis van een Charme kamer
  € 366,00 p.p. op basis van een Comfort plus kamer

  Aankomst op maandag t/m vrijdag van 14-06-2024 tot 20-09-2024
  € 326,00 p.p. op basis van een Standaard 2-persoonskamer
  € 346,00 p.p. op basis van een Comfort kamer
  € 366,00 p.p. op basis van een Charme kamer
  € 386,00 p.p. op basis van een Comfort plus kamer

  Nazomer
  Van 20-09-2024 tot 25-10-2024
  € 306,00 p.p. op basis van een Standaard 2-persoonskamer
  € 326,00 p.p. op basis van een Comfort kamer
  € 346,00 p.p. op basis van een Charme kamer
  € 366,00 p.p. op basis van een Comfort plus kamer

  De single toeslag bedraagt € 35,- per nacht
  Alle prijzen zijn exclusief de verblijfsbijdrage à € 2,45 p.p.p.n.

  Geef bij uw reservering door op welke dag(en) u wilt golfen en welke starttijd u wenst, wij boeken namelijk ook de starttijd voor u.

  De prijs van dit 3-daags Golfarrangement in Twente is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen. 

Golfen en genieten in Twente

Heerlijk golfen in Twente? Vanuit het hotel loopt u zo de 9 holes par 3 golfbaan, met een D-status, op. 3 Dagen heerlijk in een andere omgeving sportief bezig zijn! Gelegen in de prachtige natuurgebieden in Twente. Een unieke combinatie tussen een geweldige golfbaan, Het Rijk van Sybrook (Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft alles waar Twente trots op is) en een gastvrij en gemoedelijk hotel. Geniet ’s avonds van een uitstekend diner, ontspan in het zwembad en de sauna en drink een drankje aan de gezellige bar!

Overnachten in het hotel - gelegen in de bossen

  Het mooist gelegen hotel van Twente! Verscholen achter eeuwenoude eiken, gelegen in de bossen en natuurgebieden is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Het hotel wordt omringd door de veelzijdige natuur van Twente. Het drie sterren Superior hotel ligt middenin een glooiend gebied van beekdalen, bossen en stuwwallen en bevindt zich vlakbij het kunststadje Ootmarsum met zijn vele galerieën, winkeltjes en musea. Ontdek hier het prachtige cultuur en fantastische natuur. Er is veel te doen in de omgeving.

Sfeervolle kamers en faciliteiten

  Het hotel beschikt over Comfort kamers, voorzien van inloopdouches met beugels, Comfort Plus kamers met airconditioning, Standaard kamers en authentieke Charme kamers ook met airconditioning. Alle kamers hebben modern comfort en zijn voorzien van koffie,- theefaciliteiten.

  Dagelijks wordt er in de eetkamer ontbijt geserveerd. Er is ook een Huiskamer met een tuinterras om te ontspannen. Het diner wordt elke avond in de eetkamer of op het terras van het restaurant geserveerd, het menu wordt dagelijks bij de receptie gepresenteerd. Ook is gratis parkeren beschikbaar voor gasten. Leen een boek uit onze Boekenkast, speel een bal op de Jeu de Boules baan of ontspan in het prachtige binnenzwembad met uitzicht op de golfbaan. De golfbaan van negen holes op drie is om het hotel heen en is toegankelijk voor mensen met een minimaal baanpermissie.

Golfen in Twente

  Direct vanuit het hotel de baan op? Dat kan, want rondom Golfhotel ligt onze eigen uitdagende 9 holes par3 baan. De lengte van de holes varieert van 55 t/m 110 meter en elke hole heeft een eigen karakter. 

  Ook kun je heerlijk golfen bij Het Rijk van Sybrook.De 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied in Enschede. Verschillende holes bieden uitzicht op een typisch Twents coulisselandschap terwijl andere omsloten worden door prachtige bospercelen. In de baan zijn uitdagende waterpartijen geïntegreerd die geregeld in uw spel komen en iedere golfronde tot een beleving maken. 

Onze partner

Onze Partner

Het mooist gelegen hotel van Twente! Verscholen achter eeuwenoude eiken, gelegen in de bossen en natuurgebieden is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Ontdek hier het prachtige cultuur en fantastische natuur. Het zorgt voor een ontspannen sfeer en goede service. Het drie sterren Superior hotel bevindt zich vlakbij het kunststadje Ootmarsum met zijn vele galerieën, winkeltjes en musea.

De sfeervolle kamers

Het hotel beschikt over Comfort kamers, voorzien van inloopdouches met beugels, Comfort Plus kamers met airconditioning, Standaard kamers en authentieke Charme kamers ook met airconditioning. De kamers zijn gelegen op de begane grond of per lift bereikbaar. De Charme kamers zijn alleen bereikbaar per trap, maximaal 2 etages. Alle kamers hebben modern comfort en zijn voorzien van koffie,- theefaciliteiten.

De faciliteiten in het hotel

Dagelijks wordt er in de eetkamer ontbijt geserveerd. Er is ook een Huiskamer met een tuinterras om te ontspannen. Het diner wordt elke avond in de eetkamer of op het terras van het restaurant geserveerd; het menu wordt dagelijks bij de receptie gepresenteerd. Ook is gratis parkeren beschikbaar voor gasten.Leen een boek uit onze Boekenkast, speel een bal op de Jeu de Boules baan of ontspan in het prachtige binnenzwembad met uitzicht op de golfbaan. De golfbaan van negen holes op drie is om het hotel heen en is toegankelijk voor mensen met een minimaal baanpermissie.

Genieten van de omgeving in Twente

Rondom dit sfeervolle hotel is er veel te zien. Weggestopt tussen bossen, vennen en heide ligt de Schaapskooi Stroothuizen. Het gebied lijkt zo weggelopen uit een sprookje. Schapen lopen er vrij rond en nostalgische lekkernijen maken van een bezoek een feest. Fietsen door Twente. Het is absoluut noodzakelijk om het wanneer mogelijk te proberen. We genieten bij Knooppunt 19 van de prachtige bomen in Arboretum Poort Bulten en het gezellige Theehuis. Bij Knooppunt 68 worden we verrast door een bord dat zegt: "Koffie – gratis gift." in De Lutte maakt als enige in Nederland rauwmelkse kefir. Inmiddels hebben ze daar o.a. yoghurt, hangop en jus de lait aan toegevoegd. Natuurlijke producten die eerlijk en gezond zijn, voor mens en dier. Ook bezoeken Veel reizigers Torenbeklimming Burg Bentheim is niet zomaar een kasteel. Wat ‘Versailles’ is voor Frankrijk, dat is de reusachtige burcht in Bad Bentheim voor Nedersaksen. Geen mierzoet pronkpaleis, maar een stevig ommuurd vestingcomplex op de rotsen hoog boven het kuuroord zelf. Kasteel Bad Bentheim is al bewoond in de elfde eeuw. Nog attracties in de buurt zijn Het Lutterzand, Huis Singraven en Arboretum Poortbulten.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.