9 Holes Golfen in Houten met uitzicht op het kasteel

9 Holes Golfen met uitzicht op het kasteel

  Bij De Utrechtse in Houten kunt u golfen op een uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden u te gaan voor het best mogelijke resultaat. Vaak met het sprookjesachtige uitzicht op Kasteel Heemstede. Hier ontdekt u waar u staat met uw golfspel. Als u de water- en bunkerpartijen of wasteland area uit het spel weet te houden. 

  De 9 holes zijn samen 2745 meter aan golfbaan. Welk spelniveau u ook heeft, u kunt hier optimaal genieten van golf.

  Prijzen:
  9 Holes Wedstrijdbaan: € 40,00
  18 Holes Wedstrijdbaan: € 70,00
  Par 3 Dagkaart: € 22,50

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Restaurant
 • Golfbaan

Onze partner

Uitdagende 9 holes golfbaan

Kom spelen op de uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden je te gaan voor het best mogelijke resultaat.

Uitgebreide oefenfaciliteiten

Daarnaast beschikt de golfbaan over uitgebreide oefenfaciliteiten waaronder een overdekte driving range, een ruime putting green en chipping green.

De brasserie van The Mondial

De brasserie is het restaurantbedrijf van The Mondial waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Het grote terras is een plek om heerlijk te genieten van het uitzicht op kasteel Heemstede en hole 9, onder het genot van een drankje, hartige hapjes of wellicht een fijne lunch.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.