Greenfee bij Golfbaan Overloon

9 Holes greenfee bij Golfbaan Overloon

De 9 holes golfbaan heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval. Zowel de beginnende, als ook de gevorderde golfer zal hier met veel plezier een balletje kunnen slaan. U speelt in Overloon altijd op zomergreens! Bij de golfbaan zijn uiteraard ook oefenfaciliteiten als een chipping green, putting green en driving range.

Prijs: € 45,00 p.p. voor 18-holes
€ 30,00 voor 9-holes

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Erik van Buren

Met partner

8

Mooie baan en prima sfeer

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Restaurant
  • Golfbaan

Onze partner

9-holes Golfbaan Overloon

Golfbaan Overloon is een 9-holes golfbaan gelegen in Overloon, op de grens van Brabant en Limburg. De golfbaan heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval. Zowel de beginnende, als ook de gevorderde golfer zal hier met veel plezier een balletje kunnen slaan. Daarnaast beschikt de golfbaan ook over oefenfaciliteiten als een Drivingrange, Putting Green en Chipping Green.

Dineren in De Proeverij

In De Proeverij kunt u terecht voor een drankje of een hapje. De Proeverij is gelegen aan de golfbaan en ook niet golferes zijn van harte welkom. Er is een mooi overdekt terras met uitzicht op de waterval en de golfbaan.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.