DELUXE 2-daags Golfarrangement in Drenthe - Overnachten in uniek golfhotel

Bij dit DELUXE 2-daagse golfarrangement in Drenthe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Drentse Turf
  • 1x Een 4 gangen diner inclusief wijnarrangement
  • Borrelgarnituur (dag 1)
  • Lunchpakket (dag 2)
  • 2x Een 18 holes greenfee bij de Drentsche Golf & Country Club
  • Mandje ballen voor de driving range
  • 1 Overnachting in de Golf Lodge
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet

  Prijs: € 290,- p.p. op basis van een comfort 2-persoonskamer.De prijs is exclusief toeristenbelasting à € 1,50 p.p.p.n.

  Toeslagen
  - Gebruik van een 2-persoonskamer door 1 persoon: € 40,00 per kamer per nacht.
  - Upgrade van een comfort kamer naar een executive kamer: € 20,00 per kamer per nacht.
  - Weekendtoeslag aankomst vrijdag & zaterdag € 20,00 per persoon.

  Let op: 15-17 maart, 22-24 maart en 29-31 maart 2024 is het alleengebruik van een tweepersoonskamer niet mogelijk!

  De prijs van dit DELUXE 2-daags Golfarrangement in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

DELUXE 2-daags Golfarrangement in Drenthe - Overnachten in uniek golfhotel

Bij dit DELUXE golfarrangement in Drenthe komt u niks te kort. U verblijft in een uniek golfhotel in Drenthe met uitzicht op de 27 holes wedstrijdbaan waar u ook 2 keer op gaat golfen. In de avond geniet u van een 4-gangen diner met bijpassend wijnarrangement. In de ochtend wordt u wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet en krijgt u een lunchpakket mee voor in de baan. Kortom, op en top genieten en 2 dagen fantastisch golfen in Drenthe!

Hotelkamers op de golfbaan

  Tijdens uw verblijf zult u accommodatie vinden in de lodges op het terrein van de Golfclub, met in totaal 32 kamers die variëren van comfortkamers tot executive kamers. De meeste kamers bieden een prachtig uitzicht over de golfbaan wanneer u de gordijnen opent. Voor het ontbijt hoeft u slechts een korte wandeling te maken van het hotel naar het clubhuis, dat ongeveer 100 meter verderop ligt.

  De comfortkamers zijn compleet uitgerust met alle nodige voorzieningen. Elke kamer heeft twee aparte bedden en een eigen badkamer met een inloopdouche en toilet. Sommige van deze kamers hebben een schitterend uitzicht op de eerste tee van de Rode lus.

  Als u meer ruimte en extra gemak wenst, biedt de executivekamer een grotere accommodatie dan de comfortkamer. Deze kamers onderscheiden zich doordat ze een bureau en een extra zitgedeelte hebben. Alle executivekamers bieden een prachtig uitzicht op de eerste tee van de Rode lus, in tegenstelling tot slechts een aantal van de comfortkamers.

Golfen bij de Drentsche Golf & Country Club

De golfbaan, ontworpen door Gerard Jol en verdeeld in 27 holes, is samengesteld uit 3 lussen van 9 holes elk: geel, rood en wit. Elke lus biedt unieke uitdagingen en obstakels. De gele lus kenmerkt zich door een open parcours met verschillende waterhindernissen. De rode lus bestaat uit bosholes met indrukwekkende waterpartijen die uitdagend zijn. De witte lus doorkruist bestaande bosgebieden.

Bovendien beschikt de golfclub over een aparte 9 holes PAR 3 baan. Deze baan is alleen toegankelijk voor spelers met baanpermissie en de holes variëren in lengte van 80 tot 130 meter. Ondanks de kortere lengte zijn het volwaardige greens met veel uitdagende hindernissen. Ook heeft de golfclub diverse oefenfaciliteiten, zoals een verlichte driving range, chippinggreen en een putting green.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Receptie
 • Airconditioning
 • Golfbaan

Onze partner

Geniet van uitdagend golfen in Drenthe

Dit golfresort in Drenthe beschikt over een uitgestrekt terrein met 27 holes wedstrijdbaan en een 9-holes PAR-3 baan. De 27-holes golfbaan is ieder opgedeeld in drie lussen van 9 holes. Elke lus biedt zijn eigen unieke uitdagingen, variërend van waterhindernissen tot bosrijke gebieden. Naast deze uitdagende banen heeft het complex diverse trainingsfaciliteiten. Of u nu een beginnende of ervaren golfer bent, de banen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus van vaardigheid.


De accommodatie is bijzonder aantrekkelijk omdat vrijwel alle kamers een prachtig uitzicht hebben over de golfbaan, waardoor u letterlijk in de buurt van de greens kunt slapen. Bovendien staat het nabijgelegen clubhuis bekend om zijn warme gastvrijheid en staat het personeel altijd klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Overnachten in één van de golflodges met uitzicht op de golfbaan

Het golfhotel bestaat uit 32 kamers en staat simpelweg op de golfbaan. Zodra u uitgeslapen bent en de gordijnen opent verschijnt er een prachtig uitzicht over de golfbaan. Alle kamers zijn in alle facetten voorzien en bieden u ideale rust en comfort.


Comfortkamer: De comfortkamer beschikt over twee comfortabele enkele bedden die zijn voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Een aantal comfort kamers bieden een prachtig uitzicht op de eerste tee van de Rode lus. De kamer heeft comfortabele boxsprings, een 32 inch HDTV-flatscreen inclusief Sport 1, airco, gratis wifi en gratis parkeren.


Executive kamer: Bent u op zoek naar iets meer ruimte en gemak? De Executive kamer biedt u nog een aantal extra facetten die uw verblijf naar een iets hoger niveau tillen. Het verschil met de comfort kamer is dat alle kamers uitzicht hebben op de eerste tee van de Rode Lus en ruimte heeft voor een bureau en een extra zitgedeelte. De kamer is inclusief comfortabele boxsprings, een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en fohn, een 32 inch HDTV-flatscreen inclusief Sport 1, airco, gratis wifi en gratis parkeren.

Golfen op de 27-holes wedstrijdbaan

De golfbaan, ontworpen door Gerard Jol, bestaat uit drie afzonderlijke parcoursen van elk 9 holes, verdeeld in Geel, Rood en Wit. Elke van deze parcoursen biedt unieke uitdagingen aan de golfers. Het Gele parcours is een open baan met verschillende waterhindernissen, terwijl het Rode parcours enkele bosgebieden heeft met grote waterpartijen. Het Witte parcours bevindt zich in een bestaand bosgebied, waardoor het een heel andere speelervaring biedt.


Naast deze diverse golflussen beschikt het hotel ook over een 9-holes par 3 baan. Toegang tot deze baan vereist een GVB (GolfVaardigheidsBewijs). De holes op deze baan variëren tussen de 80 en 130 meter en hebben volwaardige greens, samen met veel uitdagende hindernissen. Deze baan is geschikt voor zowel beginners als ervaren golfers vanwege de variatie in moeilijkheidsgraden. Bovendien biedt het hotel verschillende oefenfaciliteiten aan, zoals een verlichte driving range, een chipping green en een putting green.

Extra informatie

Voor het wijzigen van de reservering na ontvangst van de reserveringsbevestiging worden wijzigingskosten in rekening gebracht. Per persoon wordt er € 20,00 in rekening gebracht voor administratie- en communicatiekosten. De volgende situaties worden niet als een wijziging gezien:
- Bijbestellen van artikelen en greenfees
- Verlengen van een arrangement
- Verplaatsen van starttijden mits het dezelfde dag betreft
- Reserveren van handicart en/of buggy’s


~


Betalingsvoorwaarden:
Wanneer u een bevestiging krijgt wordt daarin vermeld dat zij de aanbetaling van 50% van het bedrag binnen 7 dagen dienen te voldoen (wat dit bedrag is vermelden wij ook in de bevestiging) en de overige 50% 4 weken voor aankomst.


Annuleringsvoorwaarden:
Bij annuleren van een reservering tot 10 personen:
- Meer dan 1 maand voor aankomst worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht
- Meer dan 14 dagen voor aankomst wordt 15% van de reissom in rekening gebracht
- Meer dan 7 dagen voor aankomst wordt 35% van de reissom in rekening gebracht
- Meer dan 3 dagen voor aankomst wordt 60% van de reissom in rekening gebracht
- Meer dan 24 uur voor aankomst wordt 85% van de reissom in rekening gebracht
- Binnen 24 uur voor aankomst wordt 100% van de reissom in rekening gebracht


Voor groepsreserveringen van 10 personen of meer, vraag naar de speciale voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.