Een 18-holes Greenfee bij Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler

18-holes golfen bij Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler

Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler ligt in het prachtige landschap van de Eifel in Duitsland en is een van de meest pittoreske golfbanen van Europa. De golfbaan strekt zich uit over 72 hectare en bestaat uit een 18-holes championship course met een par van 72. De golfbaan heeft ook een uitgebreide driving range, putting green en chipping area, waar golfers hun spel kunnen verbeteren voordat ze de baan op gaan. Daarnaast biedt de golfclub ook lessen en clinics aan voor golfers van alle niveaus.

Het clubhuis van deze golfbaan is een prachtig gebouw dat uitkijkt over de golfbaan en het omliggende landschap. Het clubhuis heeft een modern design en biedt faciliteiten zoals een pro-shop, restaurant en bar, en kleedkamers.

Prijs 2024:€ 99,00 p.p. (maandag t/m vrijdag)
€ 119,00 p.p. (zaterdag en zondag)

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Leen

Met partner

8

Mooie baan en erg goed geregeld allemaal. Dank!!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Wifi
  • Golfbaan

Onze partner

Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler

Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler ligt in het prachtige landschap van de Eifel in Duitsland en is een van de meest pittoreske golfbanen van Europa. De golfbaan strekt zich uit over 72 hectare en bestaat uit een 18-holes championship course met een par van 72.


De golfbaan is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Kurt Roßknecht en biedt golfers van alle niveaus een uitdagende en gevarieerde golfervaring. Het parcours bestaat uit een combinatie van lange en korte holes, evenals holes met doglegs en strategisch geplaatste bunkers en waterpartijen.

Het Clubhuis

Het clubhuis van Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler is een prachtig gebouw dat uitkijkt over de golfbaan en het omliggende landschap. Het clubhuis heeft een modern design en biedt faciliteiten zoals een pro-shop, restaurant en bar, en kleedkamers.

Faciliteiten van de golfbaan

De golfbaan heeft ook een uitgebreide driving range, putting green en chipping area, waar golfers hun spel kunnen verbeteren voordat ze de baan op gaan. Daarnaast biedt de golfclub ook lessen en clinics aan voor golfers van alle niveaus.


Wat deze baan echt bijzonder maakt, is de prachtige natuurlijke omgeving waarin het zich bevindt. De golfbaan biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels en bossen, en biedt golfers de kans om te genieten van de rust en stilte van het platteland terwijl ze golfen.

Ligging golfbaan

Als u bij Maastricht via Aken de grens naar Duitsland over rijdt is het zo'n 1,5 uur rijden naar de golfbaan.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.