Golfen bij Golfpark de Haenen in Brabant

Golfbaan in Brabant

Golfpark de Haenen in het Brabantse Teteringen is een park waar genieten voorop staat. De golfbaan is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een uitdagende baan. Er is een 18 holes baan en een schitterende Par 3. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten naast de driving range die voor iedereen toegankelijk zijn. Onbetwist de meeste afwisselende baan van Brabant!

Een golfronde voert door de 4 verschillende sferen die deze golfbaan zo uniek maken. Van de bloeiende roughs van de wetlands en het grasgebied komt u in het parkgedeelte met de 2 grote vijvers en de vele rododendrons en azalea’s. Vervolgens komt u in het historische bosgedeelte. Vanaf hole 13 wordt het terrein sterk glooiend met een prachtig gebied van heide en zandverstuivingen.

De golfbaan beschikt verder over een restaurant en terras. Na het golfen kunt u in in de brasserie en op het terras nog heerlijk genieten van een drankje en een hapje.

Prijzen:

Een greenfee voor 18 holes kost € 75,00.
Een greenfee voor 9 holes kost € 50,00.

Onze partner

Golfbaan in Brabant

Golfpark de Haenen is een park waar genieten voorop staat. Zij bieden een aangenaam verblijf. Op de mooie en verzorgde golfbaan en in de gastvrije brasserie kan iedereen terecht voor kwaliteit en verbondenheid. 

Wat heeft deze golfbaan te bieden?

Wat maakt de beste golfbanen van Nederland de besten? Golfpark de Haenen gelooft dat dit in meer zit dan enkel een jarenlang bestaan en veel holes. Daarom bieden zij ook meer dan dat! Zij bieden een unieke ervaring op het openbare landgoed, leuke golflessen voor jong en oud, goed eten in het restaurant en een prettige omgeving om efficiënt zaken te doen.

Ligging golfbaan

Golfpark de Haenen ligt tegen de Teteringse Heide, de overgang naar de 18 holes en de Par 3 baan is heel natuurlijk en maakt het een prachtige omgeving om te golfen en te wandelen. Het park is openbaar toegankelijk, ook in de brasserie en op het terras is iedereen van harte welkom.

Faciliteiten bij de golfbaan

De golfbaan beschikt over een restaurant en terras. Na het golfen kunt u in in de brasserie en op het terras nog heerlijk genieten van een drankje en een hapje. Naast de 18 holes golfbaan is er een driving range, putting green en pitch & putt.