Golfen op Golfparc de Pettelaar in Den Bosch

Golfen in Den Bosch

Golf Parc de Pettelaar in ’s-Hertogenbosch is één van de mooiste golfaccommodaties. Uniek gelegen aan de A2 en binnen de ring van de binnenstad van Den Bosch met vanaf de golfbaan een prachtig uitzicht op de Sint-Jans kathedraal. Door onder andere de grote hoogteverschillen, waterpartijen en snelle greens is de compacte Par 3-4 baan zowel voor de beginnende als de geoefende golfer een uitdaging.

Prijzen:

18 holes greenfee: € € 39,95 (jeugd t/m 21 jaar € 15,95) per persoon
9 holes greenfee: € € 27,95 (jeugd t/m 21 jaar € 12,95) per persoon

Huur buggy: € 15,00 per persoon
Diving range & oefenfaciliteiten dagkaart: € 6,25 per persoon
Diving range & oefenfaciliteiten maandkaart: € 19,95 per persoon

Maximaal aantal personen per flight: 4

Huur handicart  / trolly  / leenclubs mogelijk.

9.0/10 7 reviews

Reviews van gasten

Pieter Koeman

Met partner

9

Hartstikke leuke baan en geweldig personeel

Anoniem

Met partner

9

Heerlijk hotel, goed ontbijt/diner. Fijn potje golf gespeeld op De Pettelaar.

Mieke

Met partner

9

Hotel de Ruwenberg heeft goede kamers, super faciliteiten en zeer klantvriendelijk personeel. Bij de Pettelaar Golf zijn wij zeer warm ontvangen en heeft een fijne indruk achter gelaten, wij komen zeker terug. En Sjors bedankt voor het regelen, ook jij een dikke 9 verdiend.

Patricia de Vries

Met partner

8

Leuk ontvangen door de marshal. Uitdagende baan.

Martine Vallé

Met partner

10

Supermooie lokatie. Mooie kamers. Heerlijk eten en fantastisch uitgebreid ontbijt. Zeker een aanrader

J.H.A.M. Nelissen

Met partner

9

erg leuk en zeer goed verzorgd

Koning

Met partner

9

Superleuke baan en super vriendelijke mensen. Baan is voor Par 3/4 toch nog best een uitdaging. Piekfijne dag gehad hier en dat kwam voor een groot deel door de oprecht vriendelijke mensen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Huisdieren toegestaan
  • Parkeren
  • Restaurant
  • Wifi
  • Golfbaan

Onze partner

9-holes Golfbaan Golfparc de Pettelaar

Op slechts een kleine tien minuten van de gezellige binnenstad van 's Hertogenbosch ligt de mooiste golfaccommodatie in de wijde regio; de Pettelaar. Uniek gelegen tussen het Provinciehuis Noord-Brabant en de A2. Voor zowel de enthousiaste beginner als voor de gevorderde golfer, zowel prive als zakelijk, bieden ze u negen markante holes, een bourgondisch clubhuis en een machtig verlichte driving range, putting green en approaching green. De 9-holes baan - par 3/4 beschikken over waterhindernissen en hoogteverschillen van ruim 10 meter. De sterk golvende greens van gemiddeld 350 m2 worden bewaakt door een twintigtal bunkers en zijn een uitdaging voor iedere golfer. Spectaculair is het uitzicht van de skyline van 's-Hertogenbosch en uiteraard inclusief "onze" Sint Jan.

Golfen bij de Pettelaar

Karakter van de baan: De baan is kort maar pittig, met smalle fairways, grote hoogte verschillen, waterpartijen en een schitterend uitzicht op de skyline van Den Bosch met de Sint Janskathedraal. Kenmerkend zijn ook de sterk geonduleerde greens die van uitstekende kwaliteit zijn.


Beginnende golfers vinden hier hun weg naar hun golfvaardigheid. Naast de Driving Range zijn uitgebreide oefenmogelijkheden voor het zogenaamde korte spel, te weten een putting green, een approaching green, oefenbunker.


Bij Golf Parc de Pettelaar heb je dankzij de ruime openingstijden genoeg tijd om te golfen. Doordeweeks is de golfbaan open van 8.30 – 22.00 uur, in het weekend ben je welkom van 8.30 – 20.00 uur. Prima manier om je dag mee te starten of af te sluiten, nietwaar? 

Faciliteiten

Faciliteiten: pitch and putt, drivingrange, puttinggreen, approaching green, oefenbunkers, accommodatie, chipping area, golfschool, club verhuur, buggy, trolley verhuur, bar, restaurant, pro shop, kluisjes en Wifi.


Laat u zich, na het spelen of oefenen, verwennen in het clubhuis met terras. In het gezelligebourgondische clubhuis met terras is het na gedane inspanning goed vertoeven. Of u nu net uit de golfbaan komt of een balletje heeft geslagen op de Driving Range


Verlichte driving range (oefenbaan): Uitgerust met de modernste faciliteiten met zestien overdekte en tien open afslagplaatsen, is ruim 225 meter lang en 100 meter breed, zodat u van 's ochtends tot 's avonds laat uw swing kunt oefenen, eventueel onder begeleiding van een van onze deskundige, gediplomeerde NPGA golf professionals.


Op 150 meter van het clubhuis vindt u een parkeerplaats met 20 laadpalen voor elektrische auto's.

Golfshop en kledingvoorschriften

Misschien denk je bij golf: heb je daar niet heel veel spullen voor nodig? Daar kunnen we kort over zijn: nee! Bij de golfbaan kun je gratis clubs lenen als je start. Ben je na de eerste paar lessen zo enthousiast dat je het liefst je agenda leegmaakt om andere golfdates te plannen? Dan kun je je eigen spullen kopen. De pro’s van Golf Parc de Pettelaar geven je graag advies op maat.


In de golfshop heeft u keuze uit zorgvuldig geselecteerde golfartikelen. Door de combinatie van de golfshop en de Driving Range, heeft u, eventueel samen met de golf professional, de perfecte mogelijkheid om clubs te testen, op de driving range of op de baan. Met genoegen informeren wij u over de mogelijkheden.


Op sommige banen zijn speciale kledingvoorschriften, maar daar doet De Pettelaar niet aan. Sinds de oprichting mag iedereen dragen wat hij of zij fijn vindt. Kom je het liefst in je spijkerbroek? Prima! Wel raden u wel aan om platte schoenen te dragen en kleding aan te doen waarin je goed kan draaien en bewegen. Dat maakt het een stuk makkelijker om aan de slag te gaan!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.