Greenfee bij Golfbaan Landgoed Welderen

Golfen bij Landgoed Welderen

Golfbaan Landgoed Welderen, te Elst, ligt in de prachtige regio de Betuwe. In het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Het landgoed is goed en snel bereikbaar en ligt dicht bij de snelweg en langs de drukte van de stad, terwijl je daar toch, op het landgoed zelf, niets van door heeft. De golfarchitect J. Eschauzier ontwierp deze uitdagende golfbaan, die dichtbij het vriendelijke riviertje de Linge is gelegen en beschikt over schilderachtige waterpartijen, die tactisch spel noodzakelijk maken.

Prijzen vanaf 1 maart 2024
18-Holes greenfee ma t/m vr : € 74,50 p.p.
18-Holes greenfee  za, zo: € 82,50 p.p.

10-Holes greenfee ma t/m vr: € 46,00 p.p.
10-Holes greenfee za, zo: € 50,00 p.p.

In het weekend zijn greenfee's mogelijk na 13:30 uur.

Prime time:18-Holes greenfee ma t/m vr : € 84,50 p.p.
18-Holes greenfee  za, zo: € 92,50 p.p.

10-Holes greenfee ma t/m vr: € 56,00 p.p.
10-Holes greenfee za, zo: € 60,00 p.p.

Primetime tarief geldt tussen 10.00 en 13.00 uur.
Kosten greenfee Twilight:18-holes Twilight ma t/m vr € 59,50 p.p.
18-holes Twilight za en zo € 67,50 p.p. 
10-holes Twilight ma t/m vr € 37,00 p.p. 
10-holes Twilight za en zo € 41,00 p.p.
Het Twilight tarief geldt vanaf 16.00 uur

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Restaurant
  • Golfbaan

Onze partner

Golfbaan landgoed Welderen

Golfbaan Landgoed Welderen in Elst ligt in de prachtige regio de Betuwe. In het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Het landgoed is goed en snel bereikbaar en ligt dicht bij de snelweg en langs de drukte van de stad. Het is een uitdagende golfbaan, die dichtbij het vriendelijke riviertje de Linge is gelegen en beschikt over schilderachtige waterpartijen, die tactisch spel noodzakelijk maken.

Banen en oefenfaciliteiten

Golfbaan landgoed Welderen beschikt over de volgende banen en oefenfaciliteiten:  • 18-holes Championship Course (GVB verplicht)

  • 9 holes Par 3-4 oefenbaan (baanpermissie vereist)

  • 6 holes Pitch- en Puttbaan (recreatieniveau)

  • Overdekte driving range, welke in de winter is verlicht

  • Oefengreens, -bunkers en -holes

Restaurant op Landgoed Welderen

Het restaurant op de Golfbaan is een kleinschaliggemoedelijk restaurant met een prachtig terras en uitzicht over de golfbaan. U kunt er terecht voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of een hoofdgerecht.
Honden zijn toegestaan in het restaurant.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.