Greenfee bij Golfclub Schmallenberg in het Sauerland

Golfclub Schmallenberg

  Golfclub Schmallenberg is een 27 holes baan met een 6 holes PAR 3 baan. Het is de grootste golfbaan van het Sauerland. Het gebied is razend populair voor vakantiegangers voor Nederlanders. De drie 9-holes banen West, Oost en Noord zijn allemaal verschillend en er zijn dus 3 verschillende luscombinaties mogelijk. De westelijke baan is vrij vlak. Op oost en noord loopt (of rijdt) u door de typische heuvels van het Sauerland. De zeer interessante holes hebben geweldige uitzichten op het landschap. Twee jaar geleden is de golfbaan verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland. De golfbaan heeft meer dan 30 buggy's, dus u hebt altijd de mogelijkheid om te rijden.

  Prijzen: 

  18 holes greenfee: € 70,00 per persoon
  9 holes greenfee: € 40,00 per persoon

  Huur buggy 18 holes: € 30,00 per persoon
  Huur buggy 9 holes: € 18,00 per persoon

  Maximaal aantal personen per flight: 4

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Oplaadpunt
 • Golfbaan

Onze partner

Golfbaan Schmallenberg

Golfclub Schmallenberg is een 27 holes baan met een 6 holes PAR 3 baan. Het is de grootste golfbaan in het Sauerland. De omgeving is razend populair voor vakantiegangers uit Nederland. De drie 9-holes banen West, Oost en Noord zijn allemaal verschillend en er zijn 3 verschillende luscombinaties mogelijk. De westelijke baan is vrij vlak. Op oost en noord loopt (of rijdt) u door de typische heuvels van het Sauerland. Er zijn zeer interessante holes en geweldige uitzichten op het landschap. Twee jaar geleden is de golfbaan verkozen tot de mooiste baan (qua landschap) van Duitsland.

Faciliteiten


 • 27 holes golfbaan

 • 6 holes par 3 baan

 • Driving Range (14 overdekte afslagplaatsen)

 • Oefengreens & bunkers

 • 30 Buggy's

Restaurant op de golfbaan

Ingebed in de prachtige golfbaan wachten de familie Deimann, u dagelijks op met vers bereide maaltijden, zelfgebakken taarten, koffie en een breed scala aan dranken. Het café-restaurant verwelkomt u in een gezellige sfeer met een uniek uitzicht op de omliggende bergen. Of u nu een korte tussenstop wilt maken tijdens uw spelronde/wandelronde of de (golf)dag wilt afsluiten met een prachtig uitzicht op de zonsondergang - wij verwennen u graag.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.