Greenfee bij landgoed golfbaan de Bleijenbeek

Golfen bij Landgoed Bleijenbeek

In het midden van prachtig, rustig en romantisch Nationaal park de Maasduinen vindt u Landgoed Bleijenbeek. Een landgoed en golfbaan waar Limburgse gastvrijheid binnen handbereik is van heel Nederland – gezien de centrale ligging in, Afferden in de kop van Noord Limburg.
Landgoed Bleijenbeek is geopend in 2005, en bied je een unieke golfervaring waarin u zicht waant in een rijk landschap met oude bomenlanen en rustig kabbelend beekje en een prachtige, historische kasteelruïne.

Landgoed Bleijenbeek is ontworpen door gerenommeerd golfarchitect Gerard Jol en beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen die een tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken. Recent heeft Gerard Jol zelfs de Hole 5 van de Championship Course baan op Landgoed Bleijenbeek benoemd tot de mooiste hole die hij ooit heeft ontworpen!

Prijzen vanaf 1 maart 2024
18-Holes greenfee ma t/m vr : € 74,50 p.p.
18-Holes greenfee  za, zo: € 82,50 p.p.

9-Holes greenfee ma t/m vr: € 46,00 p.p.
9-Holes greenfee za, zo: € 50,00 p.p.

Prime time
18-Holes greenfee ma t/m vr : € 84,50 p.p.
18-Holes greenfee  za, zo: € 92,50 p.p.

9-Holes greenfee ma t/m vr: € 56,00 p.p.
9-Holes greenfee za, zo: € 60,00 p.p.

Primetime tarief geldt tussen 10.00 en 13.00 uur

Kosten greenfee Twilight:18-holes Twilight ma t/m vr € 59,50 p.p.
18-holes Twilight za en zo € 67,50 p.p. 

9-holes Twilight ma t/m vr € 37,00 p.p.
9-holes Twilight za en zo € 41,00 p.p.

Twilight tarief geldt vanaf 16.00 uur.

 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant

Onze partner

Golfbaan in Limburg

In de kop van Limburg, net onder Nijmegen, vind je Landgoed Bleijenbeek; een van de weinige golfbanen in Nederland die gelegen is in een Nationaal Park!

De golfbaan

Landgoed Bleijenbeek is ontworpen door gerenommeerd golfarchitect Gerard Jol en beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen die een tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken. Recent heeft Gerard Jol zelfs de Hole 5 van de Championship Course baan op Landgoed Bleijenbeek benoemd tot de mooiste hole die hij ooit heeft ontworpen!

Faciliteiten van de golfbaan


  • 18 holes Championship Course (GVB verplicht)

  • 9 holes Par 3-4 baan (baanpermissie vereist)

  • 9 holes Pitch- en Puttbaan (recreatieniveau)

  • Driving range

  • Oefengreens, -bunkers & -holes

Restaurant bij de golfbaan

Uiteraard kun je ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met je medespelers. Een etentje in het restaurant geeft je net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt jouw dagje uit helemaal compleet.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfreis voor groepen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfreis voor groepen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfreis voor groepen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.