3 Landen Golfarrangement - 3-dagen genieten met verblijf bij een kasteel in Limburg

3 Landen Golfarrangement - 3-dagen genieten met verblijf bij een kasteel in Limburg

Golfen in Duitsland, Nederland en Belgie en slapen bij een Kasteel. Dit arrangement heeft alles in huis voor de ervaren golfer. Elke dag speelt u op een andere baan en 's avonds geniet u in het hotel van een heerlijk diner. Ga jij voor de hole in one? Geniet van heerlijke sportieve dagen in Limburg.

3 Daags golfarrangement in Gelderland - Chipje Putje Parretje XL

2 Dagen golfen op 2 verschillende golfbanen in de omgeving van dit prachtige hotel, gevestigd in een monumentale villa in de stad Doetinchem, in de Achterhoek. Tijdens uw 3-daagse verblijf kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner en een Live Cooking Ontbijt in de kookstudio.

SUPER 2-daags Golfarrangement in Drenthe - Golfen en Ontspannen in een 4-sterren hotel

Zin om samen met uw golfpartner 2 dagen te genieten van een fantastische golfaanbieding voor een mooie prijs? U overnacht in een Wellness- en Golfhotel in Erica. Het 4-sterren hotel wordt omringd door een prachtige natuurgebied. Op de dag naar keuze kunt u gebruik maken voor de 9-holes greenfree. Geef bij uw reservering door wanneer u dan wilt golfen.

Populaire bestemmingen

Op zoek naar een mooie locatie? Laat u inspireren door deze populaire bestemmingen.

Inspiratie nodig?

Kies een van de volgende thema's en laat u verrassen door het mooie aanbod.

Golfen

Uw Golfweekend begint hier. Goede hotels en schitterend gelegen golfbanen maken een weekendje golfen nog aantrekkelijker met een ...

BEKIJKEN