3-daags golfarrangement - Golfen tussen de Limburgse heuvels met keuze uit 6 banen

3-daags golfarrangement - Golfen tussen de Limburgse heuvels met keuze uit 6 banen

Sla uw slag in Zuid-Limburg. U verblijft in een heerlijk hotel in een prachtige kamer en bij het golfarrangement is 1 greenfee inbegrepen waarbij u de keuze heeft uit maar liefst 6 prachtige golfbanen. Allemaal gelegen in de nabije omgeving van het hotel.

2-daags Golfarrangement in de Achterhoek - Dag golfen en slapen in een sfeervol hotel

Een heerlijke dag golfen op een schitterende golfbaan waar u 18 holes kunt golfen. Aansluitend geniet u van een heerlijk diner en blijft u een nachtje slapen in een sfeervol hotel. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand dat is gebouwd in 1870 in hanzestad Lochem. Het hotel bevindt zich aan de voet van de Lochemse berg.

3 Daags golfarrangement in Gelderland - Chipje Putje Parretje XL

2 Dagen golfen op 2 verschillende golfbanen in de omgeving van dit prachtige hotel, gevestigd in een monumentale villa in de stad Doetinchem, in de Achterhoek. Tijdens uw 3-daagse verblijf kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner en een Live Cooking Ontbijt in de kookstudio.

Populaire bestemmingen

Op zoek naar een mooie locatie? Laat u inspireren door deze populaire bestemmingen.

Inspiratie nodig?

Kies een van de volgende thema's en laat u verrassen door het mooie aanbod.

Golfen

Uw Golfweekend begint hier. Goede hotels en schitterend gelegen golfbanen maken een weekendje golfen nog aantrekkelijker met een ...

BEKIJKEN